FC Utrecht werkt aan langer verblijf van scorende aanvaller: Blij en trots

FC Utrecht werkt aan langer verblijf van scorende aanvaller: "Blij en trots"

09-02-2016 16:47
6

FC Utrecht hoopt op korte termijn een slag te slaan in de eigen selectie. Een nieuw contract voor Nacer Barazite is één van de speerpunten voor de komende tijd.

De onderhandelingen tussen Utrecht en Barazite zijn inmiddels van start gegaan, meldt Voetbal International. De huidige verbintenis van de 25-jarige aanvaller loopt over anderhalf jaar af en om geen risico te lopen, hopen de Domstedelingen een nieuwe overeenkomst tot de zomer van 2019 te sluiten.

Wedden

Meer odds

"De intenties zijn goed, van beide partijen", legt zaakwaarnemer Alexander Bursac uit aan het weekblad. "Nacer is blij en trots dat ze zijn contract nu al willen verlengen. We liggen niet ver uit elkaar, het gaat alleen om het goede moment. Binnen een paar weken praten we verder. Nacer heeft geen enkele reden níét bij te tekenen."

Barazite, die in juli 2014 aansloot bij Utrecht en dit seizoen goed op dreef is, houdt zich op de vlakte. "We zijn in gesprek inderdaad. Van beide kanten zijn wij heel erg tevreden over hoe het gaat. Als ik kijk waar ik een jaar geleden stond en hoe het nu gaat, dan is dit alleen maar positief."