Ik ben bijna blij dat Neville het momenteel zo moeilijk heeft bij Valencia

"Ik ben bijna blij dat Neville het momenteel zo moeilijk heeft bij Valencia"

09-02-2016 19:07
7

De eerste trainersklus van Gary Neville verloopt zeer moeizaam. De Engelsman slaagde er nog altijd niet in om een competitiewedstrijd te winnen met Valencia en oud-spits Hernan Crespo moet daar stiekem wel om lachen.

Voorafgaand aan zijn trainersloopbaan was Neville regelmatig analist bij de Engelse televisie. De oud-verdediger uitte daar regelmatig kritiek op trainers die hun ploegen niet aan de praat kregen en volgens Crespo wordt de Engelsman daar nu voor gestraft. Zo was Neville onder meer hard voor Paolo Di Canio, die als coach Sunderland niet aan de praat kreeg.

"Om een wedstrijd vanaf de televisie te volgen, is veel makkelijker dan zelf op de bank zitten", aldus Crespo in gesprek met FOX Sports. "Ik ben bijna blij dat Gary Neville het momenteel zo moeilijk heeft met Valencia. Ik kan me namelijk herinneren dat hij als televisieanalyticus veel te hard was in zijn commentaar!"

Neville bereikte vorige week een dieptepunt met Valencia, door het bekerduel in Camp Nou met FC Barcelona met liefst 7-0 te verliezen. In de competitie staan Los Che veertiende.