'Hiddink-opvolger' niet blij: Ik wil dat het klaar is met dit soort verhalen

'Hiddink-opvolger' niet blij: "Ik wil dat het klaar is met dit soort verhalen"

09-02-2016 23:09
1

Massimiliano Allegri is niet blij met de geruchten dat hij voor een overstap naar Chelsea zou staan. De coach van Juventus zou in Londen de opvolger van interim-coach Guus Hiddink kunnen worden.

Allegri pakte vorig seizoen de dubbel met Juventus en bereikte bovendien de Champions League-finale. Onder zijn leiding is Juventus momenteel bezig aan een ongeslagen reeks van veertien duels. Chelsea zou erg gecharmeerd van de Italiaan zijn en in hem de voornaamste kandidaat zien om Hiddink na dit seizoen op te volgen.

Allegri maakt echter korte metten met die geruchten. "Er zit absoluut geen enkele waarheid in die verhalen. Ik kan niet elk verhaal dat wordt gebracht bevestigen of ontkennen, net zoals ik niet kan controleren wat er allemaal wordt geschreven", vertelt hij aan Tuttomercatoweb. "Ik wil dat het klaar is met dit soort verhalen."

Andere kandidaten die worden gelinkt aan Chelsea zijn Mauricio Pochettino (Tottenham Hotspur), Jorge Sampaoli (voormalig Chili-bondscoach) en Diego Simeone (Atlético Madrid).