Dit was de ochtend: Guardado aast op 'stuntje', Verbeek sluit terugkeer niet uit

Dit was de ochtend: Guardado aast op 'stuntje', Verbeek sluit terugkeer niet uit

10-02-2016 12:00
1

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Keeper Den Bosch beschimpt door eigen aanhang
Kees Heemskerk, de doelman die vorige week verschrikkelijk in de fout ging tijdens het bekerduel tussen FC Den Bosch en VVSB (2-3), heeft ontzettend veel over zich geen gekregen. Heemskerk reageert vandaag op de bedreigingen. (NOS)

Mourinho laat weten nieuwe United-coach te zijn
De Engelse tabloids weten het nu zeker: José Mourinho wordt volgend seizoen de opvolger van Louis van Gaal bij Manchester United. Dinsdagochtend was volgens de Engelse tabloids Mauricio Pochettino nog de voornaamste kandidaat om Van Gaal op te volgen. Mourinho zou zijn nieuwe baantje echter al aan vrienden hebben verklapt. (Daily Mail)

Guardado aast wederom op wonderlijk snelle rentree
Andrés Guardado aast opnieuw op een razendsnelle rentree. De Mexicaan van PSV raakte anderhalve week geleden geblesseerd aan zijn hamstring, maar is mogelijk tegen NEC alweer van de partij. Jeffrey Bruma is mogelijk ook weer beschikbaar voor de Eindhovenaren. (Eindhovens Dagblad)

Gertjan Verbeek sluit terugkeer niet uit
Gertjan Verbeek sluit niet uit dat hij ooit nog terugkeert bij sc Heerenveen. De trainer, nu werkzaam bij VfL Bochum, durft echter niet te zeggen wanneer dat zou kunnen gebeuren. Op het moment is de trainer nog in gesprek met Bochum. (De Telegraaf)

Assistent-trainer eerste optie voor FC Groningen
Dick Lukkien, assistent-trainer van FC Groningen, is de eerste trainer waar mee gesproken wordt voor de opvolging van Erwin van de Looi. Toen Lukkien een contract tekende in de Euroborg, wist hij te bedingen dat als Van de Looi zou vertrekken, hij de eerste zou zijn met de clubleiding van Groningen in gesprek diende te gaan. Ook de naam van een hoofdcoach uit de Eredivisie wordt genoemd. (Voetbal International)