Boilesen lijkt Ajax-contract uit te dienen: Niet op het punt contract te tekenen

Boilesen lijkt Ajax-contract uit te dienen: "Niet op het punt contract te tekenen"

10-02-2016 14:32
34

Nicolai Boilesen is naar eigen zeggen helemaal niet dicht bij een overgang naar Dinamo Zagreb. De Kroaten bevestigden eerder de interesse, waarna er al vlot een eerste kink in de kabel kwam. In Kroatië sluit maandag de transfermarkt.

"Ik kan bevestigen dat er geïnteresseerde clubs zijn. Daar ben ik blij mee, maar het is niet zo dat ik op het punt sta een contract te tekenen", zegt Boilesen tegen het Deense Bold.

In de voorbij winterse transfermarkt, die in veel andere landen al gesloten is, kwam er niets interessants op het pad voor Boilesen. "Ik wilde graag naar een nieuwe club, maar de juiste kwam niet. Het had niets te maken met geld, dat is nooit mijn motivatie geweest. Sportief voelde het gewoon niet goed", zegt de Deense linksback.

Boilesen lijkt weinig problemen te hebben om zijn aflopende contract bij Ajax uit te dienen, ook al is hij volledig uit de gratie geraakt. "Het seizoen in Nederland eindigt begin mei al. Ik hoef dus maar drie maanden te wachten. Ik ben nog maar 23 jaar. Ik moet aan de lange termijn denken en niet uit paniek een keuze maken, want dat kan een verkeerde worden."