'McClaren overweegt drastische maatregel en denkt aan slachtofferen Wijnaldum'

'McClaren overweegt drastische maatregel en denkt aan slachtofferen Wijnaldum'

12-02-2016 08:08
19

Newcastle United wil graag een einde maken aan de negatieve reeks in uitwedstrijden. De ploeg van manager Steve McClaren verloor al vijf uitduels op rij en liefst tien uitduels dit seizoen, waaronder een FA Cup-wedstrijd. Mogelijk wordt Georginio Wijnaldum daarvan het slachtoffer.

Newcastle won dit seizoen alleen op bezoek bij Bournemouth en Tottenham Hotspur en speelde bij Manchester United gelijk. The Chronicle, een lokale krant, vraagt zich af of McClaren drastische maatregelen gaat nemen om die reeks te doorbreken. 'McClaren staat voor een grote beslissing in aanloop naar het uitduel met Chelsea. Hij overweegt om Wijnaldum niet op te stellen', luidt de berichtgeving.

Wedden

Meer odds

'De Nederlander heeft aangetoond dat hij een geweldige aankoop is. Maar ook al is hij één van de beste spelers bij Newcastle, is ook hij er niet in geslaagd om die uitbalans om te buigen. McClaren stond al op het punt om Wijnaldum te slachtofferen na de 5-1 nederlaag bij Crystal Palace eerder dit seizoen. Het blijft dus de vraag of McClaren nu wel deze drastische maatregel neemt', schrijft de krant tot slot. 'Niet voor Wijnaldum kiezen zou een flink statement zijn.'