Voormalig PSV'er vindt op 37-jarige leeftijd onderdak bij nieuwe club

Voormalig PSV'er vindt op 37-jarige leeftijd onderdak bij nieuwe club

12-02-2016 09:41

De IJslander Eidur Gudjohnsen weet echt van geen ophouden. De aanvaller, die tussen 1995 en 1997 bij PSV speelde, zou heel dichtbij een akkoord met het Noorse Molde FK zijn in de hoop om zijn EK-droom met IJsland in leven te houden.

Volgens Rbnett is de deal zo goed als rond, Gudjohnsen wordt naar verluidt in de loop van vrijdag voorgesteld als nieuwe speler. Gudjohnsen is in ieder geval enthousiast om nog te kunnen spelen. "Ik wil deze club echt nog iets bijbrengen, en hopelijk ook voor de titel spelen", liet hij al weten. Gudjohnsen heeft natuurlijk een belangrijk motief om te blijven doorgaan: IJsland speelt mee op het EK in Frankrijk en Gudjohnsen wil geselecteerd worden.

De laatste jaren waren voor Gudjohnsen geen succes. Bij Cercle Brugge gooide hij nog hoge ogen, maar bij Club Brugge was hij toch vooral een momentenvoetballer die maar een paar goede wedstrijden heeft gespeeld. Na een avontuur bij Bolton Wanderers in de Engelse tweede divisie verhuisde hij zelfs naar het Chinese Shijiazhuang Ever Bright, waar hij ook maar één doelpunt maakte.