Twente maakt zich op voor 'mooi' en 'ver' potje: Doe je niet voor je plezier

Twente maakt zich op voor 'mooi' en 'ver' potje: "Doe je niet voor je plezier"

12-02-2016 18:19
7

Voor FC Twente staat er zaterdag een uitwedstrijd in het zuiden van het land in de agenda. De ploeg van trainer Rene Hake reist af naar Kerkrade voor het duel met Roda JC. Hidde ter Avest, verdediger van de Tukkers, ziet wel op tegen de lange busreis.

"Het is wel een eindje rijden, maar ik hoop dat we daar gewoon de drie punten pakken", zegt hij tegen RTV Oost. "Je rijdt niet voor je plezier zes uur in totaal, maar ja... Het moet. Als je op het veld staat, is dat weer weg."

Wedden

Meer odds

FC Twente won haar laatste twee duels en zodoende klom het naar de veertiende plek. "We zijn nog niet waar we horen te staan, maar ik denk dat we nu heel stabiel zijn. We geven weinig kansen weg en het helpt dat we voorin ook gaan scoren", aldus Ter Avest.

De roodhemden verwachten een pittig potje in Zuid-Limburg. "Ze hebben veel nieuwe spelers en de meesten staan op het veld, dus het is een heel ander Roda", aldus de jongeling. "Maar ze zullen over ons ook zeggen dat wij een ander Twente zijn dan voor de winterstop, dus het zal een mooi potje worden."