Jupiler League-club dreigt trainer kwijt te raken aan Cambuur: 'Dat weet iedereen'

Jupiler League-club dreigt trainer kwijt te raken aan Cambuur: 'Dat weet iedereen'

12-02-2016 23:27
5

Naast Foeke Booy staan er meerdere gedadigden op de lijst voor het hoofdtrainerschap bij SC Cambuur. Marcel Keizer, trainer van FC Emmen, heeft bevestigd dat er telefonisch contact is geweest.

Eerder deze week hield Henk de Jong het voor gezien in Leeuwarden. Of Keizer een overgang naar Cambuur ziet zitten liet hij in het midden. De link is in ieder geval snel gelegd. "Iedereen weet dat ik bij Cambuur gespeeld en gewerkt heb", zegt Keizer tegen RTV Drenthe. "Maar wat hier uit voort gaat komen, weet ik niet. Ik ben ook met Emmen in gesprek over een mogelijke contractverlenging."

Ook Booy gaf voor de camera van FOX Sports al aan dat er contact is geweest tussen de nummer zeventien van de Eredivisie en zijn zaakwaarnemer. De oud-trainer van onder meer FC Utrecht en Go Ahead Eagles liet echter ook weten niets te snappen van De Jong. "De kapitein die het zinkende schip verlaat. Kom op! Als martelaar weggaan en zeggen dat het nu hopelijk beter zal gaan zonder jou... Was dan in de winterstop vertrokken", zei Booy.