'Gestoorde' Willem II-aanvaller maakt rentree: 'Geweldig dat ze me toejuichen'

'Gestoorde' Willem II-aanvaller maakt rentree: 'Geweldig dat ze me toejuichen'

14-02-2016 08:18
1

Voor Terell Ondaan was de wedstrijd tegen De Graafschap een bijzondere. De aanvaller van Willem II maakte na lang blessureleed zijn rentree. Ondanks dat hij blij is weer op het veld te staan, baalt hij van het matige resultaat (0-0).

Het publiek stond op de banken toen Ondaan op het punt stond om in te vallen. "Geweldig dat ze me altijd toezingen en juichen. Dat geeft me wel extra pit. Maar ik ben er wel een beetje ziek van dat we hier geen drie punten hebben gehaald", zegt de vleugelaanvaller tegen FOX Sports. "Gezien de kansen hadden we hier drie punten moeten halen."

In gesprek met Omroep Brabant spreekt Ondaan van een 'kutavond'. Toch is hij een gelukkig man, want na een zware revalidatie kan Ondaan zich weer voetballer noemen. "Ik heb het ergste meegemaakt wat een voetballer kan overkomen. Het was een eenzame strijd, maar ik ben wel positief gebleven. Iedere dag over je knie wrijven en maar afvragen wanneer je weer kan lopen. Toen dat kon was ik alweer blij, ik dacht echt dat ik niet eens meer kon lopen met die knie."

Willem II scoorde al drie wedstrijden op rij niet. Ondaan werd er op de tribune gestoord van, zo geeft hij aan. "Je hebt er geen woorden voor. Het lukt maar niet. Het is geen paniek bij ons, maar bij elke aanvaller knaagt het wel als je niet scoort", aldus Ondaan.