De Graafschap waakt voor euforie: We hebben geen klote

De Graafschap waakt voor euforie: "We hebben geen klote"

14-02-2016 09:30
3

De Graafschap staat geen laatste meer. Een puntje tegen Willem II (0-0) was genoeg om op gelijke hoogte te komen met SC Cambuur. Bryan Smeets waakt echter voor teveel euforie.

"Ik denk dat iedereen heeft gezien dat het een ontzettend zware wedstrijd was", zegt Smeets in gesprek met de NOS. "We stonden continu onder druk. Als je dan toch de nul houdt, mag je zeker tevreden zijn."

Smeets beseft dat er wellicht meer in had gezeten. "Er lag heel veel ruimte in de omschakeling. We waren slordig in balbezit en dat nemen we onszelf kwalijk", aldus de aanvallend ingestelde middenvelder, die beseft dat Willem II wel beter was. "We zijn na de winterstop goed begonnen, waarom zou dat in Tilburg niet kunnen. De wedstrijd zei echter wat anders. Dan mag je tevreden zijn met een puntje"

Ondanks dat De Graafschap geen laatste meer staat, is er natuurlijk nog niets beseft. "We hebben geen klote", glimlacht Smeets. "Het is niet dat het een groot feest is. Wij weten waar we mee bezig zijn. Het is afwachten op de laatste speeldag."