'Mourinho zet eerste twee United-aankopen al in startblokken na speciaal bezoek'

'Mourinho zet eerste twee United-aankopen al in startblokken na speciaal bezoek'

22-02-2016 08:37
8

José Mourinho lijkt de nieuwe manager van Manchester United te worden. Al weken wordt door diverse media gesproken over de aanstelling van Mourinho, maar vooralsnog zit Louis van Gaal nog op zijn plek. La Gazzetta dello Sport weet echter al welke twee aankopen Mourinho gaat doen, als hij daadwerkelijk manager van United wordt.

De Portugese manager wil twee sleutelspelers naar United brengen. Dat zijn er overigens twee van zijn voormalige club Internazionale, te weten Mauro Icardi en Miranda. Eerstgenoemde is een gewilde aanvaller, terwijl Miranda als verdediger de nodige indruk maakt bij Inter. Mourinho moet eerst echter een voorcontract tekenen bij United, stellen Engelse media. Hij zou al wel een akkoord hebben met Ed Woodward, bestuurder van United.

Mourinho was zaterdag nog in Milaan om Inter aan het werk te zien. Zijn oude club won met 3-1 van Sampdoria en Miranda en Icardi wisten allebei te scoren. Mourinho is een fan van het tweetal uit Zuid-Amerika en ziet in het duo serieuze versterkingen voor de Mancunians. Icardi scoorde dit seizoen elf keer en heeft een contract tot medio 2019. Miranda ligt vast tot 2018.