'Hels karwei Ajax: Bazoer in belangstelling acht Europese topclubs'

'Hels karwei Ajax: Bazoer in belangstelling acht Europese topclubs'

24-02-2016 06:35
102

Het wordt voor Ajax een hels karwei om Riechedly Bazoer komende zomer in de Arena te houden. In totaal hebben acht Europese topclubs interesse in de negentienjarige middenvelder.

Dat meldt Voetbal International woensdag. Van Barcelona, Chelsea, Manchester City en Napoli was al bekend dat ze gecharmeerd zijn van Bazoer. Daar komen volgens het weekblad nu ook Bayern München, Borussia Dortmund, AC Milan en Juventus bij. Het aantal aanbidders is daarmee indrukwekkend.

De enige club die tot op heden concreet is geworden, is Napoli. De Italianen waagden in januari een poging, maar kregen nul op het rekest bij Bazoer. Volgens VI zijn Barcelona, Chelsea en City de drie ploegen die hem al het langst volgen. Vorige week bracht Irchandly Bazoer, broer en zaakwaarnemer, al een bezoek aan het complex van Chelsea.

Voor Ajax is inmiddels duidelijk dat het een goudmijn in huis heeft. De Amsterdammers wilden afgelopen maand 25 miljoen euro ontvangen van Napoli plus doorverkooppercentage. VI verwacht dat Ajax dit bedrag nog gaat opschroeven als er een rijke Premier League-club op de stoep staat.