Update: Mourinho noemt Van Gaal-vraag 'one million dollar-question'

Update: Mourinho noemt Van Gaal-vraag 'one million dollar-question'

24-02-2016 13:14
8

Jose Mourinho heeft gereageerd op de geruchten rondom zijn toekomst. De werkloze Portugees wordt met name gelinkt aan Manchester United, waar Louis van Gaal onder hevige druk staat.

Indien nodig wil de Portugees een avontuur aangaan in het huidige seizoen. Het liefst begint hij komende zomer met een schone lei bij een nieuwe club. "Als ik morgen terugkeer, dan keer ik morgen terug. Maar het beste is om te wachten en kalm te blijven, wachten op het juiste moment. En ik denk dat beginnen bij een nieuwe club, in een nieuw seizoen het beste voor me is", aldus Mourinho bij een evenement in Singapore.

Ook Mourinho kent de geruchten. "Ik lees zoveel dingen. De ene dag ga ik naar China, de andere dag naar Italië en mensen zeggen dat ik terug ga naar Internazionale. Maar ik ben hier. Ik weet zeker dat iemand nu gaat zeggen dat ik het nationale team van Singapore ga leiden", zegt Mourinho met een knipoog. "De realiteit is dat ik geen club heb en op het moment ben ik daar blij mee."

Update 13.14 uur: Tegenover de BBC voegt Mourinho nog een interessante zin toe aan zijn interview. Hem werd op de man af gevraagd of hij Louis van Gaal gaat opvolgen op Old Trafford. "That's the one million dollar question", was Mourinho mysterieus.