De Boer hint naar Janssen en AZ-maatje: 'Dan heb je altijd interesse'

De Boer hint naar Janssen en AZ-maatje: 'Dan heb je altijd interesse'

24-02-2016 20:31
73

Frank de Boer is onder de indruk van de recente vorm van AZ. De Amsterdammers wonnen eerder dit seizoen eenvoudig met 0-3 in Alkmaar, maar de Ajax-trainer verwacht niet dat het zondag in de Arena weer zo makkelijk gaat.

"Het is een ploeg die op dit moment in een flow zit. Het wordt tijd dat we dat gaan stoppen", laat De Boer weten in gesprek met Ajax TV. "Ik denk dat ze nu wel een stuk verder zijn, natuurlijk helpen de resultaten ook mee. Het ziet er swingend uit, ze hebben echt het geloof. Wij moeten zorgen dat ze zondag niet in hun patronen kunnen komen."

De blikvanger aan Alkmaarse zijde is momenteel Vincent Janssen. De Boer ziet in de spits een potentiële versterking voor Ajax. "Op dit moment praat iedereen over Janssen, hij doet het fantastisch. Hij is echt zo'n speler die carrière aan het maken is. En Dabney dos Santos is ook een jonge speler die een mooie ontwikkeling doormaakt. In sommige spelers heb je altijd interesse, maar we gaan eerst rustig kijken hoe we ze kunnen verslaan."