Real-supporters hebben het gemunt op Ronaldo en beschimpen superster

Real-supporters hebben het gemunt op Ronaldo en beschimpen superster

28-02-2016 07:44
8

Bij Real Madrid zijn de rapen gaar na de 0-1 nederlaag in de derby tegen Atletico Madrid. Door het verlies in de stadsderby haakt Real in ieder geval voor even af in de titelrace. Na afloop stonden er woedende supporters buiten het stadion. Zij wachtten onder meer Cristiano Ronaldo op.

De Portugese superster van Real werd samen met zijn aanvalspartner Karim Benzema beschimpt door de fans van de Madrilenen. Zij schreeuwden overigens ook om het ontslag van president Florentino Perez. Daarna waren Ronaldo en Benzema aan de beurt. Zij werden uitgemaakt voor 'mercenarios', vrij vertaald 'huursoldaten'. Verder werd het duo ook uitgescholden voor van alles en nog wat: van klootzak tot homo.

Wedden

Meer odds

De verhoudingen stonden al op scherp, aangezien Ronaldo wel vaker in de clinch heeft gelegen met supporters. Het is opvallend dat de fans na afloop alsnog in de buurt kwamen van de Real-aanvallers, aangezien de politie de beveiliging rondom het stadion het verscherpt. Diverse fans wilden tijdens de wedstrijd al op Perez afstappen, maar dat werd voorkomen. Real staat op 54 punten, Atletico op 58 en FC Barcelona met een wedstrijd minder op 63.