Gehaaide De Boer geeft vervolg aan truc en legt druk neer bij PSV

Gehaaide De Boer geeft vervolg aan truc en legt druk neer bij PSV

29-02-2016 10:21
42

Frank de Boer legt de druk bij PSV in aanloop naar de ontknoping van de titelstrijd in de Eredivisie. Volgens de Ajax-trainer hebben de Eindhovenaren de beste papieren. In de voorbije weken werd de druk op AZ ook flink opgevoerd door soortgelijk commentaar.

"Niet alleen heeft PSV een voorsprong van een punt, de club heeft tevens een bredere en fitte selectie. Dat kan in PSV's voordeel zijn. De doorslag gaat geven wie het meest stabiel is en de mindere duels weet te winnen", laat De Boer weten in De Telegraaf. Daarmee geeft de coach een vervolg aan zijn loftuiting voor enkele spelers én de trainer van AZ. Anthony Limbombe overkwam hetzelfde.

Momenteel kijken de Amsterdammers aan tegen een achterstand van één punt op PSV. De titelkandidaten maakten afgelopen weekeinde geen misstap. Ajax versloeg AZ zondag op overtuigende wijze (4-1), terwijl PSV een dag eerder eenvoudig afrekende met ADO Den Haag (2-0). Als beide teams geen steken laten vallen, kan de onderlinge confrontatie op 20 maart weleens de beslissing brengen.