Willem II en FC Utrecht spitsen oren: Van Weert gratis op te halen

Willem II en FC Utrecht spitsen oren: Van Weert gratis op te halen

02-03-2016 07:00
2

Tom van Weert gaat na dit seizoen voor een andere club spelen. De 25-jarige spits heeft bij Excelsior een aflopend contract en heeft besloten om na dit seizoen transfervrij te vertrekken.

Speler en club gaan daarom niet met elkaar in gesprek over een nieuwe verbintenis, zo meldt Voetbal International. Van Weert wordt de laatste maanden veelvuldig met andere Eredivisie-clubs in verband gebracht, maar de aanvaller is nog met geen enkele andere club in gesprek.

"Ik wil me nu puur richten op het maken van doelpunten voor Excelsior. Ik wil mijn periode bij deze club namelijk goed afsluiten. En dat is met handhaving in de Eredivisie", aldus Van Weert tegen VI. Willem II en FC Utrecht dongen al naar de diensten van de spits. Waar hij gaat spelen? "Ik laat het allemaal wel op me afkomen. Maar ik heb de overtuiging dat er wel een mooie club komt wanneer ik goed blijf presteren."

Van Weert heeft dit seizoen acht treffers achter zijn naam staan. Afgelopen weekend maakte hij nog twee doelpunten in de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen NEC.