Pröpper geeft visitekaartje af voor gewilde 'envelop': 'Als het nu niet is...'

Pröpper geeft visitekaartje af voor gewilde 'envelop': 'Als het nu niet is...'

07-03-2016 07:28
5

Davy Pröpper speelde pas één interland, maar daar lijkt snel verandering in te komen. Met zijn huidige vorm kan een selectie voor het Nederlands elftal nauwelijks uitblijven. Zelf blijft de PSV'er bescheiden, ook al zit hij stiekem te hopen op een envelop met een uitnodiging voor Oranje.

"Ik zit er al het hele jaar niet bij, dus ik kan niet zeggen dat ik er zeker bij zal zitten. Ik wacht gewoon af. Als het nu niet is, dan is het de volgende keer wel of de keer daarna", zegt Pröpper in De Telegraaf. Mogelijk zit hij er binnenkort al bij, want het Nederlands elftal speelt eind maart twee oefenwedstrijden tegen Frankrijk (25 maart) en Engeland (29 maart).

Pröpper maakte in de voorbije maanden in ieder geval indruk. En dat in zijn eerste seizoen als PSV'er. De 24-jarige middenvelder kende weinig moeite om zich aan te passen in Eindhoven. "Het gaat eigenlijk al het hele seizoen goed. Gelukkig ben ik fit, maar daarvoor doe ik niks bijzonders. Ik doe wat ik altijd doe. Het scheelt misschien dat ik al wat meer wedstrijden in de benen had toen ik de overstap maakte."