Van der Sar veroorzaakt grote onvrede in Noordwijk: doelman stopt per direct

Van der Sar veroorzaakt grote onvrede in Noordwijk: doelman stopt per direct

10-03-2016 21:13
20

VV Noordwijk moet op zoek naar een nieuwe tweede doelman. Sven van Hensbergen is per direct gestopt bij de hoofdmacht van de hoofdklasser, na de rentree van Edwin van der Sar.

Van Hensbergen maakt het seizoen af in het tweede elftal, weet Omroep West. De 25-jarige keeper voelt zich in zijn wiek geschoten door de comeback van Van der Sar, die de geblesseerde Mustafa Amezrine bij hoge uitzondering vervangt. De voormalig Oranje-international, die vijf jaar geleden stopte, staat in principe eenmalig onder de lat.

Noordwijk moet intussen ook vrezen dat de derde doelman bedankt voor het eerste elftal van trainer Dogan Corneille. Dammes van der Poel had afgelopen zaterdag nog een basisplaats in het met 4-3 verloren uitduel met XerxesDZB. Daarover wordt donderdagavond nog gesproken.

Eerder op de donderdag werd al bekend dat de verrassende comeback van Van der Sar niet bij iedereen goed is gevallen. "Die jongens zijn teleurgesteld, ja", zei bestuurslid technische zaken Pieter Vink over de tweede en derde keeper. "Dat móet ook. Ik had het kwalijk gevonden als zij er lacherig over hadden gedaan. Wij hebben vertrouwen in die jongens, we willen met ze door."