PEC Zwolle maakt na draai van 180 graden tóch weer kans bij dragende kracht

PEC Zwolle maakt na draai van 180 graden tóch weer kans bij dragende kracht

14-03-2016 13:39

PEC Zwolle heeft mogelijk ook volgend seizoen de beschikking over Bart van Hintum. De linksback kondigde eind 2015 zijn vertrek aan, maar lijkt daarop terug te komen.

Van Hintum beschikt over een aflopend contract in Zwolle en liet eerder dit seizoen weten na vijf jaar toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Nu is hij echter 180 graden gedraaid. De verdediger staat tóch open voor contractverlenging. "Ik wil best bij Zwolle blijven, maar dan moeten we er wel uit komen", vertelt hij aan De Stentor.

Van Hintum legt de bal bij PEC Zwolle, dat met een contractaanbieding moet komen. "Ik heb niks van mijn zaakwaarnemer gehoord, maar wie weet gaan we binnenkort wel praten." Volgens de regionale krant sluit de nummer negen van de Eredivisie een nieuw voorstel niet uit.

De 29-jarige Van Hintum speelt sinds 2011 voor PEC Zwolle, dat hem overnam van FC Dordrecht. Dit seizoen staat de teller ondanks een blessure op zeventien competitiewedstrijden en één doelpunt. Vitesse, FC Groningen en FC Utrecht zouden onlangs interesse hebben getoond.