'Barcelona wil veelbelovende aanvaller van Hiddink overnemen'

'Barcelona wil veelbelovende aanvaller van Hiddink overnemen'

15-03-2016 11:57
5

Een opvallende deal rond Kenedy van Chelsea is volgens El Mundo Deportivo aanstaande. De veelbelovende aanvaller van manager Guus Hiddink kan verrassend genoeg overstappen naar FC Barcelona. Afgelopen seizoen namen The Blues de aanvaller nog over van het Braziliaanse Fluminense.

Volgens het Spaanse medium bekijkt Ariedo Braida, de hoofdscout van Barcelona, de Chelsea-speler met regelmaat. Barcelona zou zelfs de scoutingsopdrachten hebben uitgebreid, zodat de Catalanen de Braziliaan nog vaker aan het werk kunnen zien. Dit seizoen maakte Kenedy in zestien wedstrijden minuten voor Chelsea. Onder Hiddink maakt hij geregeld minuten.

Wedden

Meer odds

Barcelona is al langere tijd op zoek naar aanvallende versterkingen. Hij kan bij Barça gaan concurreren met La Masia-producten Munir en Sandro. Laatstgenoemde was nog weinig productief in dienst van Barcelona. Of Chelsea de beloftevolle Kenedy wil verkopen, is de grote vraag. Maar gezien het transferverleden van Chelsea aangaande Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku, die ook vertrokken, is er van alles mogelijk.