Dit was de ochtend: Blind roept vervangers op, Twente opent aanval

Dit was de ochtend: Blind roept vervangers op, Twente opent aanval

21-03-2016 12:00
1

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Blind haalt Premier League-tweetal bij Oranje
Davy Pröpper is als vijfde speler afgevallen bij Oranje. Door zijn afwezigheid - en die van vier andere internationals - heeft bondscoach Danny Blind Ibrahim Afellay en Patrick van Aanholt als vervangers opgeroepen voor de komende oefeninterlands

FC Twente opent aanval op ex-bestuurders
Vijf oud-bestuurders van FC Twente zijn door de club persoonlijk aansprakelijk gesteld voor de schade die de club heeft geleden. Volgens FC Twente bedraagt die schade 'tientallen miljoenen'. De Tukkers willen met de vijf een schikking treffen(TC Tubantia)

Viergever geniet weer bij Ajax
Het solide optreden van Nick Viergever in Eindhoven bezorgde Luuk de Jong een frustrerende middag. De Rotterdammer nam de complimenten daarover na afloop in ontvangst. Viergever praat met VoetbalPrimeur over zijn speelminuten in de Arena.

Volgend trainersontslag in Premier League aanstaande
Het volgende trainersontslag in de Premier League dient zich aan. Nadat Steve McClaren bij Newcastle United moest vertrekken, is het nu zo goed als zeker de beurt aan Remi Garde van Aston Villa. De voormalig manager van Leicester City wordt genoemd als opvolger. (Sky Sports)

Nieuwe shirts Oranje gepresenteerd
Kledingsponsor Nike heeft maandag de nieuwste outfit van het Nederlands elftal bekendgemaakt. Tijdens de komende oefenduels met Frankrijk en Engeland zullen het nieuwe thuis- en uitshirt voor het eerst gedragen worden. Riechedly Bazoer geeft zijn mening over het nieuwe tenue