Vader van Lukaku zorgt voor onrust: Ik vind dat hij naar Bayern of Man Utd moet

Vader van Lukaku zorgt voor onrust: "Ik vind dat hij naar Bayern of Man Utd moet"

26-03-2016 12:59
10

Romelu Lukaku is één van de smaakmakers van de Premier League. De Belgische international scoorde dit seizoen al 25 keer voor Everton. Deze uitstekende cijfers blijven niet onopgemerkt: verschillende Europese topclubs zijn geïnteresseerd in de spits. Maar Roger Lukaku, de vader van Romelu, weet waar de toekomst van zijn zoon zou moeten liggen. 

Lukaku senior is op de hoogte van de interesse van verschillende topclubs. Zo hebben onder meer Juventus, Atlético Madrid en Chelsea zich al gemeld bij Everton. "Persoonlijk vind ik dat hij een volgende stap moet zetten. Romelu heeft ongetwijfeld zijn eigen mening, hij heeft ook zijn makelaar. Ik zie dat er belangstelling is van Atlético Madrid, Bayern München, Juventus, Chelsea, Man United... Ik zie twee clubs die erg geschikt zijn voor hem: Manchester United en Bayern München."

Klaar en duidelijke taal dus in Het Laatste Nieuws. "Met de speelstijl van Bayern zal Romelu veel goals maken. Terugkeren naar Chelsea zou alles ingewikkeld maken. En Juventus heeft al twee, drie spitsen. Ik weet dat zijn makelaar een voorkeur heeft voor Italië, maar ik vind dat Romelu naar Man United of Bayern moet. Hoe dan ook naar een ploeg waar hij altijd speelt, rotatie is niks voor hem. Hij verzorgt zich goed, blesseert zich niet vaak en is fysiek sterk. Hij kan gewoon een heel seizoen spelen."