Chelsea kan transfer van 43 miljoen op buik schrijven: 'Wij willen hem'

Chelsea kan transfer van 43 miljoen op buik schrijven: 'Wij willen hem'

12-04-2016 12:58
3

Radja Nainggolan werd de laatste weken meermaals in verband gebracht met een overgang naar Chelsea. AS Roma is echter niet van plan om de Rode Duivel zomaar te laten gaan.

Dat laat algemeen directeur Mauro Baldissoni van de Romeinen weten. Volgens hem heeft de club geen enkele intentie om de middenvelder te laten gaan. De geruchten over een vertrek van Nainggolan werden onlangs concreet nadat Walter Sabatini, technisch directeur van Roma, een bezoek bracht aan Stamford Bridge en daar werd gefotografeerd.

"Mensen veronderstellen van alles, enkel en alleen omdat iemand een foto neemt tijdens een bezoek aan Chelsea", vertelt Baldissoni aan Mediaset Premium. "Hij kon evengoed Arsenal, Tottenham en andere ploegen bezoeken om te kijken wie beschikbaar is voor een transfer en wie niet." Sabatini was echter in Londen om te onderhandelen over een andere speler. "Hij was daar samen met de zaakwaarnemer van Mohamed Salah omdat we hem deze zomer definitief willen overnemen. Elke speler heeft natuurlijk zijn prijs, maar het is ons doel om Roma te versterken", besluit Baldissoni.