'Totti botst opnieuw met Roma-trainer: mogelijk einde verhaal in Italië'

'Totti botst opnieuw met Roma-trainer: mogelijk einde verhaal in Italië'

18-04-2016 12:08
2

Het langlopende huwelijk tussen Francesco Totti en AS Roma lijkt op een vervelende manier te eindigen. De routinier zou na afloop van de wedstrijd tegen Atalanta Bergamo (3-3) slaande ruzie hebben gehad met trainer Luciano Spalletti.

Totti maakte tegen Atalanta de derde goal, maar kreeg het na de wedstrijd aan de stok met Spalletti. Volgens La Gazzetta dello Sport maakte de oefenmeester zijn spelers uit voor 'kleine kinderen'. Dat was tegen het zere been van Totti, die de discussie aanging. Spalletti was hier echter niet van gediend en zou Totti hebben gezegd dat hij geen recht van spreken had omdat hij tot twee uur 's nachts had gekaart.

Spalletti spreekt maandag met de clubleiding. Volgens de Italiaanse krant wil de trainer dat Totti uit de selectie verwijderd wordt. De directie van Roma wil daar echter niet aan, omdat Totti een grote status als publiekslieveling heeft.

Totti, inmiddels 39 jaar, speelt al zijn gehele carrière bij AS Roma. Dit seizoen krijgt de clublegende echter maar weinig speeltijd en staat hij naar verluidt open voor een vertrek. Een avontuur in de Verenigde Staten wordt geregeld als nieuwe bestemming genoemd.