'Mogelijk grotere rol Advocaat bij Feyenoord door naderend ontslag Van Geel'

'Mogelijk grotere rol Advocaat bij Feyenoord door naderend ontslag Van Geel'

19-04-2016 18:10
19

Martin van Geel lijkt zijn langste tijd te hebben gehad bij Feyenoord. De technisch directeur verkeert in onzekerheid over zijn toekomst en zou zich al niet meer bemoeien met de samenstelling van de selectie voor volgend seizoen, meldt Voetbal International.

FOX Sports bracht zaterdag naar buiten dat de raad van commissarissen zowel Van Geel als algemeen directeur Eric Gudde na dit seizoen wil ontslaan. Hoewel dat voorbarig is, staat er wel degelijk iets te gebeuren in De Kuip. Vooral Van Geel moet zich zorgen maken. De invloedrijke aandeelhoudersgroep Vrienden van Feyenoord heeft het vertrouwen in de technisch directeur opgezegd.

Feyenoord heeft echter nog niet gedacht aan een opvolger van Van Geel, want formeel is de beslissing nog niet genomen. Na de bekerfinale tegen FC Utrecht van zondag willen de Rotterdammers het vacuüm gaan invullen. Daarbij is wellicht een grote rol weggelegd voor Dick Advocaat, die momenteel trainer Giovanni van Bronckhorst adviseert.

'Met zijn status en netwerk zou hij een ideale tussenoplossing zijn om Feyenoord te helpen op weg naar volgend seizoen. Hij schijnt ervoor open te staan. Een gesprek met de club lijkt een kwestie van tijd', schrijft VI.