Volop belangstelling voor Cambuur-pechvogel: 'Twee Eredivisie-clubs'

Volop belangstelling voor Cambuur-pechvogel: 'Twee Eredivisie-clubs'

22-04-2016 09:11
5

Kevin van Veen hoopt ook komend jaar in de Eredivisie te spelen. De aanvaller van SC Cambuur staat naar eigen zeggen in de belangstelling van onder meer twee Eredivisie-clubs. 

"Ik wil slagen als spits, omdat ik een rotjaar heb gehad. Ik moet terug naar Engeland, waar ze mij graag terug willen hebben", aldus de 24-jarige Van Veen - in de winterstop gehuurd van Scunthorpe United - voor de camera van FOX Sports. Zelf zit de spits niet echt te wachten een terugkeer naar die club die uitkomt op het derde niveau van Engeland. 

Wedden

Meer odds

"Er zijn clubs die mij willen huren. Dat zijn Nederlandse clubs, waarvan twee in de Eredivisie. Daar gaat mijn voorkeur naar uit", besluit hij. Van Veen mocht donderdagavond in de basis beginnen tijdens het thuisduel met Willem II (1-1). Al voor de pauze moest de rechtspoot afhaken vanwege een blessure.

Met nog twee duels te gaan lijkt degradatie een feit voor Cambuur. De formatie uit Leeuwarden móet twee keer winnen om niet af te dalen naar de Jupiler League. De hekkensluiter speelt nog tegen PSV (uit) en Excelsior (thuis).