Nieuwe ADO-directeur heeft medelijden: Wang is een aardige man

Nieuwe ADO-directeur heeft medelijden: "Wang is een aardige man"

22-04-2016 14:19
14

Interim-directeur Mattijs Manders van ADO Den Haag wil niet als spreekpop van eigen Hui Wang optreden. Hij werd vrijdag officieel gepresenteerd als de opvolger van de weggestuurde Jan Willem Wigt.

"Ik leg verantwoording af aan de raad van commissarissen, maar ik dans niet naar de pijpen van Wang", zei Manders volgens Omroep West. Wanders en Wang spraken elkaar dinsdag, terwijl de nieuwe directeur de Chinees ook al eens opzocht in China.

Wedden

Meer odds

"Hij is deze week fluitend in het vliegtuig gestapt. Het voelt als een nieuwe start. Er zijn fouten gemaakt aan beide kanten, daar hebben we van geleerd. We gaan proberen er een succes van te maken."

Wang heeft nog een bedrag van 1,7 miljoen euro openstaan voor ADO. Dit is niet in de orde gekomen tijdens het onderhoud tussen Manders en Wang. "Als ik een goed plan schrijf, denk ik wel dat het komt. Wang is een aardige man. Ik heb medelijden met hoe hij hier is ontvangen. Hij is met de beste bedoelingen eigenaar van ADO geworden, maar om allerlei redenen is er iets misgegaan."