Heerenveen-speler wil naar Engeland of Duitsland: 'Je hoort weleens dingen'

Heerenveen-speler wil naar Engeland of Duitsland: 'Je hoort weleens dingen'

24-04-2016 13:28
3

Pelé van Anholt is bezig aan zijn laatste weken in dienst van sc Heerenveen. Het aflopende contract van de vleugelverdediger wordt niet verlengd en dus moet de 25-jarige back op zoek naar een nieuwe club. Van Anholt heeft nog geen concrete aanbiedingen binnen. 

"We moeten nog zien wat er gaat gebeuren. Binnen- of buitenland. Ik houd alle opties open", aldus de speler in gesprek met Heerenveen TV. Wat zijn voorkeur heeft? "Als je me dat twee jaar geleden had gevraagd, zou ik gezegd hebben: Nederland. Alleen nu lijkt het buitenland me ook wel mooi."

"Ik word ook wat ouder, natuurlijk", vervolgt Van Anholt zijn verhaal. "Dat lijkt me een mooi avontuur. Engeland en Duitsland vind ik wel mooie competities. Nu kijken of dat ook zou kunnen. Ik sta eigenlijk voor alles open."

Concrete interesse is er  - helaas voor Van Anholt - op dit moment nog niet. "Je hoort weleens wat dingen, maar op dit moment heb ik nog niets concreets gehoord. Dus we wachten nog even af. Hoe mijn Duits is? Ik heb dat vroeger wel gehad op school, maar ik moet even oefenen..."