Grote man van Feyenoord: 'Heb nog een contract; weet niet wat de club wil'

Grote man van Feyenoord: 'Heb nog een contract; weet niet wat de club wil'

25-04-2016 08:30
18

Eljero Elia wordt maandag ongetwijfeld op handen gedragen in Rotterdam. Hij besliste namelijk de bekerfinale tegen FC Utrecht (2-1). Waar zijn toekomst ligt, is nog niet bekend. Ook niet bij de speler zelf.

"Ik kreeg overal kippenvel na mijn treffer", jubelde Elia in gesprek met De Telegraaf. "Bijna alles wat ik de laatste weken op doel schiet, vliegt erin. Het gaat weer ouderwets lekker." In het Algemeen Dagblad vervolgt hij over de wedstrijd: "Alles was al weken gericht op deze wedstrijd. Hier moest het gebeuren."

Wedden

Meer odds

"We hebben geschiedenis geschreven. Zonder overigens te vergeten dat in het seizoen de achterstand gewoon te groot was. Kijk, we hebben voldaan aan de doelstelling die Martin van Geel in september heeft uitgesproken. Maar ik wilde meer, het gat met Ajax en PSV had gewoon kleiner moeten zijn. Maar laten we nu vooral genieten van deze prijs."

Waar de toekomst van Elia ligt, is vooralsnog onduidelijk. "Ik heb nog een contract voor één seizoen en ik weet niet wat de club wil. Maar eerst gaan we dit vieren."