'Stammenstrijd barst los bij Feyenoord: rvc stelt mening over Van Geel bij'

'Stammenstrijd barst los bij Feyenoord: rvc stelt mening over Van Geel bij'

26-04-2016 07:09
16

Hoewel Feyenoord zondag en maandag feestvierde na de bekerwinst, is het onrustig binnen de muren van De Kuip. Reden is de positie van technisch directeur Martin van Geel. De vijf leden van de raad van commissarissen zitten niet meer op een lijn.

Intern is bij Feyenoord een heftige stammenstrijd losgebarsten, schrijft het Algemeen Dagblad. Eerder deze maand wilde de voltallige rvc Van Geel de laan uitsturen, maar die opinie is veranderd. Er is geen meerderheid meer voor een vertrek van Van Geel.

Wedden

Meer odds

De meerderheid vindt tóch dat Van Geel goed werk levert bij Feyenoord. De bekerwinst van zondag is daar een bevestiging van. Door de switch staat Feyenoord voor een bestuurscrisis. Om die te voorkomen moet de huidige patstelling doorbroken worden. Daarbij speelt de toekomst van Van Geel bij Feyenoord een cruciale rol.

De rijke 'Vrienden van Feyenoord' willen graag af van Van Geel. Zij missen bij Van Geel de drive om de kloof met Ajax en PSV te dichten. Ook vinden zij dat de transferwaarde van de ploeg van Giovanni van Bronckhorst te veel naar beneden is gegaan.