'Jupiler League-club wil goalgetter uit handen van Roda houden; Sparta grijpt mis'

'Jupiler League-club wil goalgetter uit handen van Roda houden; Sparta grijpt mis'

26-04-2016 14:51
6

VVV-Venlo hoopt ook na dit seizoen nog de beschikking te hebben over Ralf Seuntjens. De 27-jarige spits was deze jaargang al goed voor 26 competitietreffers. Onder meer Roda JC zou Seuntjens nauwlettend in de gaten houden. 

Voetbal International meldt dat. "Wij weten van niks, al zou het ons niet verbazen als clubs zich nog gaan melden. Maar Ralf heeft het prima naar zijn zin  en wij gaan er op dit moment gewoon van uit dat hij volgend jaar ook nog voor VVV speelt", aldus directeur Marco Bogers. 

Wedden

Meer odds

Seuntjens prijkt met nog één speelronde te gaan bovenaan de topscorerslijst van de Jupiler League. Voorheen speelde de aanvaller voor onder meer FC Den Bosch en RBC Roosendaal. Afgelopen zomer streek hij neer in Venlo. Met zijn club maakt Seuntjens aanspraak om via de play-offs te promoveren naar de Eredivisie. 

VVV hoopt Danny Post eveneens te behouden. De 27-jarige middenvelder kan voor drie jaar bijtekenen in Limburg. Promovendus Sparta aasde op de handtekening van Post, maar volgens VI vissen de Rotterdammers achter het net.