Ajax, Feyenoord en PSV houden Hartman buiten de deur: Ik snap niet waarom

Ajax, Feyenoord en PSV houden Hartman buiten de deur: "Ik snap niet waarom"

26-04-2016 19:54
11

Maxim Hartman blijft het onbegrijpelijk vinden dat clubs als Ajax en Feyenoord hem liever niet in gesprek laten gaan met spelers van hun club. De voetbalverslaggever van de NOS interviewde de afgelopen maanden menig speler van Eredivisie-ploegen, maar topclubs wensen vooralsnog niet mee te werken aan zijn spraakmakende items. 

"Of ze zijn zoals Ajax beursgenoteerd of er gaat gewoon heel veel geld in om. Die clubs worden met strakke hand geleid. Ze beschermen hun werknemers tegen zichzelf en ook het bedrijf tegen de werknemers die er iets uit willen flappen. Ik snap niet waarom ik er niet mag komen, want ik ben helemaal niet op zoek naar beerputten", vertelt Hartman in een interview met HP/De Tijd. 

PSV stelde onlangs dat PSV niet meewerkt aan de items van Hartman, omdat spelers zijn manier van interviewen simpelweg niet grappig vinden. "Dat zei die vent, ja. Best grappig, toch? Ik probeer elke week een andere insteek te bedenken. Zo van: waar zou je eigenlijk zijn als er geen bal bestond?"