Spaanse sportkrant 'onthult' shortlist van Barça: drie jonge Ajacieden present

Spaanse sportkrant 'onthult' shortlist van Barça: drie jonge Ajacieden present

26-04-2016 20:10
18

Riechedly Bazoer, Jaïro Riedewald en Anwar El Ghazi zouden drie van de namen zijn die prijken op een transferlijstje van FC Barcelona. De Catalaanse grootmacht heeft naast het Ajax-trio nog zeven andere Europese toptalenten in het vizier, meldt het Spaanse SPORT dinsdag. 

Barça wil de eigen sterrenselectie komende zomer graag van een impuls voorzien. Oudere spelers als Dani Alves, Thomas Vermaelen, Adriano en Alex Song maken waarschijnlijk plaats. SPORT heeft naar eigen zeggen van een Barça-scout vernomen welke tien spelers op een lijst staan van jeugdigde spelers die door de regerend kampioen van Spanje nauwlettend in de gaten worden gehouden.

Drie kandidaten staan momenteel onder contract bij Ajax: middenvelder Bazoer, aanvaller El Ghazi en verdediger Riedewald. Die drie zijn ook de enigen die actief zijn in de Eredivisie. De andere zeven luisteren naar de namen Paolo Dybala (Juventus), Ousmane Dembélé (Rennes), Jorge Mere (Sporting Gijon), Cameron Brannagan (Liverpool), Samuel Umtiti (Lyon), Wendell (Leverkusen) en Adrian Marin (Villarreal). 

https://gyazo.com/d8e06e10d35161001a3812af570f0f07