Simeone 'is niet bang' voor rentree: 'Het team dat de soldaten het beste gebruikt'

Simeone 'is niet bang' voor rentree: 'Het team dat de soldaten het beste gebruikt'

26-04-2016 22:41
1

In de Champions League strijden Atlético Madrid en Bayern München woensdagavond om een plek in de finale van het miljoenenbal. Diego Simeone, trainer van de Madrilenen, blikte dinsdag vooruit op het duel. 

"We zijn er klaar voor, we willen deze kans pakken en we zullen ervoor vechten", vertelde Simeone op de persconferentie. "Bayern heeft veel opties, maar in oorlogen wint niet altijd het team met de meeste soldaten. Het team dat zijn soldaten het best gebruikt wint. Om je te plaatsen voor de finale moet je niet alleen een goede verdediging hebben, maar je moet ook doelpunten maken."

Tijdens het persmoment kwam ook nog een mogelijke rentree van Simeone bij Internazionale ter sprake. Simeone speelde tussen 1997 en 1999 57 duels voor de Italiaanse club. "Ik praat nog steeds met Javier Zanetti (de vice-president van Inter, red.) via de telefoon en ik ben niet bang om het over een terugkeer te hebben. Ooit zal ik terugkeren naar Inter, want ik heb goede herinneringen aan de club. Het is mijn doel om er als trainer terug te keren."