'Kwalletje' Kramer niet eens met Van Geel: Zeker gelijkwaardig aan hen

'Kwalletje' Kramer niet eens met Van Geel: "Zeker gelijkwaardig aan hen"

27-04-2016 07:38
32

Martin van Geel verweet Michiel Kramer onlangs dat hij een te laag rendement zou hebben. Volgens de technisch directeur van Feyenoord heeft de spits van de Rotterdammers nog niet het niveau van bijvoorbeeld Luuk de Jong (PSV) of Bas Dost (VfL Wolfsburg). Kramer is het daar niet mee eens.

"Ik ben zeker gelijkwaardig aan hen", begint de centrumspits van Feyenoord tegenover FOX Sports. "Dat baseer ik op basis van wat ik kan. Ik geloof niet dat ik minder ben dan die twee. Sommige dingen doe ik zelfs beter dan zij. Ik ben sneller, heb een goed schot en kan prima een balletje binnenkoppen'', vervolgt Kramer, die zijn reputatie niet altijd mee heeft. Onlangs werd hij door FC Utrecht-verdediger Timo Letschert bijvoorbeeld uitgemaakt voor 'een kwalletje'. Wat Kramer daar zélf van vindt? "Ik vind mezelf geen kwalletje'', grijnst de aanvaller.

Wedden

Meer odds

Ook ging het over de bekerwinst van Feyenoord. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst won de KNVB Beker door zondag in de finale van FC Utrecht te winnen (2-1). "Het doet heel veel met me. Van kleins af aan wou ik al bij Feyenoord spelen. En áls je er dan speelt, wil je het liefst prijzen pakken. Dat is wat de club verdient", besluit Kramer, die dit seizoen in competitieverband veertien doelpunten maakte in het shirt van Feyenoord.