'Zoektocht naar Klose-opvolger in volle gang: Pellè en Ajacied in beeld bij Lazio'

'Zoektocht naar Klose-opvolger in volle gang: Pellè en Ajacied in beeld bij Lazio'

27-04-2016 11:29
1

Omdat Miroslav Klose na dit seizoen afzwaait bij SS Lazio, moet de Serie A-club op zoek naar een nieuwe aanvalsleider. Diverse namen van kandidaten circuleren inmiddels in Rome. Twee spelers die opvallen: Arek Milik (Ajax) en Graziano Pellè (Southampton). 

Met name ex-Feyenoorder Pellè (30) is een interessante optie voor Lazio, weet het goed ingevoerde Lalaziosiamonoi te melden. De aanvalsleider van de nationale ploeg van Italië wil zich graag bewijzen bij een topclub uit zijn vaderland. Het contract van Pellè bij Southampton loopt nog één seizoen door. Deze zomer kan de club van manager Ronald Koeman dus nog een aardig bedrag vangen voor zijn topscorer. 

Wedden

Meer odds

Ook Ajax-spits Milik staat naar verluidt op de shortlist van Lazio. De Poolse goalgetter doet het de laatste maanden zéér goed in de Eredivisie. Inmiddels heeft Milik (22) er namens koploper Ajax al 21 inliggen.

De zaakwaarnemer van de international bevestigde onlangs dat diverse buitenlandse clubs de ontwikkeling van zijn cliënt inderdaad op de voet volgen. Andere namen die op het lijstje van Lazio prijken: Ciro Immobile (Torino), Fabio Borini (Sunderland) en Jonathan Calleri (Sao Paulo).