'Opgeluchte' Gudelj: Nu wil ik er niet over nadenken. Dat komt na het seizoen

'Opgeluchte' Gudelj: "Nu wil ik er niet over nadenken. Dat komt na het seizoen"

28-04-2016 07:33
1

Het onlangs aangekondigde vertrek van Radovan Curcic als bondscoach van Servië is goed nieuws voor Nemanja Gudelj. De Ajacied gaf eind maart aan zich niet langer beschikbaar te stellen voor de nationale ploeg zolang Curcic daar de leiding had. 

"Ik heb over het vertrek van de bondscoach gehoord", begint Gudelj tegenover De Telegraaf. "Onder hem wilde ik niet meer spelen, maar ik heb altijd gezegd dat ik trots ben voor Servië te spelen. De focus ligt nu echter alleen op Ajax. Ik wil twee wedstrijden winnen en kampioen worden. Daarna komt de nationale ploeg. Nu wil ik er niet over nadenken. Dat komt na het seizoen."

Wedden

Meer odds

Mocht het daadwerkelijk tot een rentree van Gudelj bij de nationale ploeg van Servië komen, dan zal dat in ieder geval niet op het EK zijn. Net als Nederland heeft Servië zich niet geplaatst voor het eindtoernooi. De jacht op kwalificatie voor het WK 2018 begint later dit jaar. Servië is in een poule met Wales, Ierland, Oostenrijk, Georgië en Moldavië ingedeeld. Slavoljub Muslin (62) wordt waarschijnlijk de nieuwe bondscoach van Servië.