Bittere Cabral haalt uit naar 'clowns': 'Ik vertrouw niemand meer, echt niet'

Bittere Cabral haalt uit naar 'clowns': 'Ik vertrouw niemand meer, echt niet'

28-04-2016 23:09
5

Jerson Cabral is dit seizoen het vertrouwen kwijtgeraakt in heel veel mensen. Vanaf het moment dat de vleugelaanvaller van FC Twente weer wekelijks aan spelen toekomt in de Eredivisie, zien allerlei bekenden en zogenaamde vrienden hem plots weer staan. 

Dat stoort de oud-Feyenoorder enorm, vertelt hij in gesprek met ELF Voetbal Magazine. "Nu ben ik weer goed genoeg. Er zitten vast mensen tussen die oprecht blij voor mij zijn dat het weer beter gaat. Maar ik neem het met een korreltje zout. Ik weet wie mij in mindere periodes hebben gesteund. Dat is een klein groepje."

Alleen zijn ouders, broer en zaakwaarnemer behoren nog tot de inner circle van Cabral, die in de eerste maanden van het seizoen compleet werd genegeerd door Alfred Schreuder en zijn opvolger René Hake. "Ik heb ook een aantal vrienden die mij altijd bijstaan. Maar de rest... Ik noem die mensen clowns."

"Ze lachen met je in goede tijden. En wanneer het minder gaat, verdwijnen ze weer als sneeuw voor de zon. Ik vertrouw niemand meer in deze voetbalwereld. Echt niet. Er zijn zoveel schijnvriendschappen in dit wereldje", besluit de 25-jarige linkspoot.