'Van Bronckhorst kampt met flink gehavende Feyenoord-voorhoede'

'Van Bronckhorst kampt met flink gehavende Feyenoord-voorhoede'

29-04-2016 08:30
18

Als Feyenoord vrijdagmiddag voor 16.00 uur niet in beroep gaat tegen de straf voor Michiel Kramer, dan moet Giovanni van Bronckhorst gaan puzzelen in zijn aanvalslinie. Dat meldt het Algemeen Dagblad vrijdag. 

Het voorstel dat Kramer kreeg naar aanleiding van het feit dat hij Etiënne Reijnen bij de keel greep bestond uit drie wedstrijden schorsing, waarvan één voorwaardelijk. Dat betekent dus dat Kramer de duels met Willem II (zondag, in Tilburg) en NEC (zondag 8 mei) moet missen. De kans dat Feyenoord in beroep gaat, is niet heel groot. Kramer mist twee duels, maar de Feyenoorder is dan wel inzetbaar bij het duel om de Johan Cruijff Schaal.

Wedden

Meer odds

Bovendien moet Feyenoord het aanstaande zondag waarschijnlijk doen zonder Dirk Kuyt. De aanvaller sloeg de training van donderdag over vanwege een kuitblessure, die hij opliep in de finale van de KNVB Beker tegen FC Utrecht (2-1 winst). Zijn inzetbaarheid voor de laatste twee duels van het seizoen is nog twijfelachtig. Kuyt verwacht zelf overigens dat hij ook volgend seizoen 'gewoon' voor Feyenoord speelt