Brands zit eens op andere stoel en verlengt tot medio 2020 bij PSV

Brands zit eens op andere stoel en verlengt tot medio 2020 bij PSV

29-04-2016 14:08
12

Marcel Brands blijft ook de komende jaren werkzaam in het Philips Stadion. De technisch manager van PSV zette vrijdagmiddag zijn handtekening onder een nieuw contract tot de zomer van 2020.

De nieuwe overeenkomst tussen PSV en Brands zat er al een tijdje aan te komen en vrijdag werd het mondelinge akkoord zwart op wit gezet. Het oude contract van de technisch manager, die zeer wordt gewaardeerd in Eindhoven, liep volgend jaar af. Brands kwam in 2010 over van AZ, toen hij de opvolger werd van Adrie van Kraaij.

"Het is alweer een tijdje geleden dat Toon Gerbrands en de Raad van Commissarissen kwamen praten over een nieuw contract. Ik heb dat toen wat vooruitgeschoven, maar er sprak veel vertrouwen vanuit", reageert Brands op de clubsite.

Een avontuur in het buitenland was geen serieuze optie. "Voor mijn gevoel heb ik nog veel te doen bij deze club. Er komt opnieuw veel talent aan uit de jeugd en ik heb het hier uitstekend naar mijn zin. Ik mag bij de mooiste club van Nederland werken. Misschien komt het buitenland ooit nog, maar ik zal er niet om rouwen als het niet gebeurt."