Vreman zet 'hele belangrijke' stap met De Graafschap: 'Geeft geen garantie'

Vreman zet 'hele belangrijke' stap met De Graafschap: 'Geeft geen garantie'

29-04-2016 14:33
6

Alleen bij een stuntend SC Cambuur kan De Graafschap nog direct degraderen. De 'Superboeren' kunnen zich al een beetje richten op de play-offs. Desondanks is trainer Jan Vreman niet voornemens spelers rust te geven.

De Graafschap gaat zondag op bezoek bij AZ. "Ook van AZ willen we graag weer winnen. De nacompetitie hebben we bereikt. Nou ja, bijna bereikt. Dat is een hele belangrijke, maar het geeft nog geen enkele garantie", zegt Vreman volgens Omroep Gelderland.

Na het uitduel in Alkmaar wacht een week later Ajax. Na een zwaar seizoen is Vreman niet van plan om in deze pittige wedstrijden spelers te sparen. "Eerst AZ maar eens afwachten. Hoe komen we daar uit en hoe zwaar is die wedstrijd geweest? Als ze niks hebben, kun je ze beter laten spelen denk ik", aldus de oefenmeester.

Vreman wil in de resterende twee Eredivisie-wedstrijden ook niet spreken van een ander soort druk. "Die blijft nog steeds. We willen ook zondag winnen. Daarin zit het verschil niet. Als je gewoon de dingen doet die in het veld gevraagd worden, hoeft druk ook niet altijd bepalend te zijn."