NEC lijkt ook 'steengoede voetballer' kwijt te raken: 'Hij kan naar Engeland'

NEC lijkt ook 'steengoede voetballer' kwijt te raken: 'Hij kan naar Engeland'

29-04-2016 15:32
2

De uittocht van NEC lijkt voort te blijven duren. Ook Anthony Limbombe aast op een vertrek uit Nijmegen en heeft een duidelijke voorkeur voor een Engelse transfer.

Limbombe was vorig jaar zomer al op weg naar Leeds United, maar NEC ging toen voor een deal liggen. Na afloop van het seizoen lijkt het er alsnog van te komen. De zaakwaarnemer van de Belgische aanvaller, Christian Negouai, bevestigt dat zijn cliënt in Engeland terecht kan komen.

"Een steengoede voetballer als Anthony trekt zeker de belangstelling van Engelse club. Dus ja, hij kan NEC verlaten voor Engeland", vertelt Negouai aan Sport Witness. "Er is ook interesse uit andere landen." Leeds en het Franse OSC Lille worden genoemd als mogelijke volgende clubs voor Limbombe.

Het wordt wat dat betreft een drukke zomer voor NEC, dat in elk geval de huurlingen Lucas Woudenberg (Feyenoord), Todd Kane (Chelsea) en Marcel Ritzmaier (PSV) kwijtraakt. Daarnaast vertrekken ook Rens van Eijden, Navarone Foor, Christian Santos en Cihat Celik. Ook doelman Brad Jones loopt af op de uitgang.