Geruchtenstroom over Liverpool-bod op Ajacied: 'Op lijstjes van veel topclubs'

Geruchtenstroom over Liverpool-bod op Ajacied: 'Op lijstjes van veel topclubs'

29-04-2016 19:39
18

Anwar El Ghazi werd in de voorbije weken in de Italiaanse en Engelse media steeds vaker aan de nodige clubs gelinkt. De Ajax-aanvaller werd onder meer met AC Milan en Internazionale in verband gebracht. Ook Liverpool kwam daar vrijdag bij. Maar Ajax had geen contact met de Engelsen.

Dat stelt De Telegraaf vrijdagavond. In de Engelse en Italiaanse boulevardmedia dook het bericht op dat Ajax met Liverpool in onderhandeling zou zijn. Dat verhaal lijkt niet te kloppen. El Ghazi heeft zich echter bij de nodige clubs in de kijker gespeeld. 'Duidelijk dat El Ghazi op lijstjes van veel topclubs staat. Maar ook tussen Liverpool en Ajax nog geen contact', schrijft de krant.

Onlangs werd ook in de Spaanse pers al een lijstje met potentiële aankopen van FC Barcelona gepresenteerd. El Ghazi en zijn ploeggenoten Riechedly Bazoer en Jaïro Riedewald maakten deel uit van die shortlist. Verder werd er gesproken over een akkoord tussen Inter en Ajax over El Ghazi, maar die berichtgeving werd ook snel ontkend.