Nederlandse voetbalnomade keert terug bij oude liefde: 'Veel aan te danken'

Nederlandse voetbalnomade keert terug bij oude liefde: 'Veel aan te danken'

29-04-2016 23:19
12

Serginho Greene kan weer een 'nieuwe' club aan zijn spelerspaspoort toevoegen. De 33-jarige verdediger keert terug bij RKC Waalwijk. De voormalige speler van onder meer Feyenoord heeft een tweejarig contract getekend. Greene komt transfervrij over van FC Dordrecht.

"Het is geweldig dat hij terugkeert op het oude nest. Met zijn ervaring en kwaliteit voorzien we onze selectie van een enorme kwaliteitsimpuls en we halen tevens een echte RKC’er terug", zegt RKC-directeur Remco Oversier tegen Omroep Brabant.

Wedden

Meer odds

"Ik hoefde niet lang na te denken toen RKC zich meldde. Hier heb ik een van de mooiste periodes uit mijn carrière beleefd en ik heb veel te danken aan de club", aldus Greene.

In zijn eerste periode speelde Greene nog in de Eredivisie met RKC. In Waalwijk verdiende hij ook zijn transfer naar Feyenoord. Na zijn jaren voor Feyenoord en Vitesse volgden buitenlandse avonturen bij Levski Sofia, FK Vojvodina, AEK Larnaca, Othellos Athienou en bij de Delhi Dynamos. Dit seizoen keerde Greene terug op de Nederlandse velden bij Dordrecht.