Twee PSV'ers en Ajacied als transferdoelwitten: 'Die zou het kunnen worden'

Twee PSV'ers en Ajacied als transferdoelwitten: 'Die zou het kunnen worden'

30-04-2016 09:56
4

Een bloedstollende ontknoping in de Eredivisie nadert. De titelstrijd wordt mogelijk op doelsaldo beslist. Boudewijn Zenden denkt dat PSV alsnog aan het langste eind trekt en noemt alvast mogelijke transferdoelwitten.

Hij spreekt tegenover Helden Online eerst over de aanstaande kampioen. "Omdat PSV het niet zelf in de hand heeft, is het logischer om Ajax te zeggen. Maar ik zie PSV het nog wel goedmaken", stelt Zenden. Direct na het seizoen zal de transfercarrousel weer op volle toeren draaien. Wie maakt de meeste kans op een transfer? "Qua ervaring en leeftijd zou je zeggen dat Jasper Cillessen behoefte heeft aan een buitenlandse club. Hij is nu op een leeftijd gekomen dat hij de stap zou moeten maken."

Zenden ziet ook bij PSV enkele kanshebbers voor een transfer naar het buitenland. "Bij PSV zou ik Jetro Willems en Luciano Narsingh noemen. Voor Willems is al interesse geweest, het zou niet gek zijn als dat weer gebeurt. En bij Narsingh is het eigenlijk hetzelfde verhaal als bij Cillessen. Narsingh zit alweer een paar jaar bij PSV, die zou het kunnen worden", aldus de oud-international tot slot.