Feyenoorder verrast door overvolle Coolsingel: Mooi om dat allemaal te zien

Feyenoorder verrast door overvolle Coolsingel: "Mooi om dat allemaal te zien"

30-04-2016 14:25
3

Terence Kongolo was net op tijd hersteld van zijn blessure om mee te kunnen spelen in de bekerfinale. Zijn Feyenoord versloeg Utrecht, waarna een volksfeest losbarstte op de Coolsingel.

"Dat was mooi. Alle mensen kwamen, terwijl het slecht weer was. Ik vond het mooi om dat allemaal te zien. We hebben de beker gepakt dus voor veel fans is het wel een geslaagd seizoen", zegt Kongolo tegen Feyenoord TV. De dagen na de finale kregen de Feyenoorders rust. Nu is het vizier echter weer op de volgende competitiewedstrijd: Willem II-uit.

"Je moet nog voor de derde plek spelen. We moeten niet te makkelijk denken over die wedstrijden. We zijn Feyenoord en we moeten elke wedstrijd winnen. We mogen ze niet onderschatten. We moeten ons eigen ding doen en van onze eigen kracht uitgaan." Europees voetbal is door de bekerwinst al veiliggesteld, maar Kongolo denkt niet aan verslapping. "We geven sowieso honderd procent, want we zijn topsporters. Maar de druk is er wel een beetje vanaf", geeft de Feyenoorder toe.