Ajacied gaat 'zeker niet' naar Italië: Laat ik het zo zeggen: ik wil blijven

Ajacied gaat 'zeker niet' naar Italië: "Laat ik het zo zeggen: ik wil blijven"

30-04-2016 14:55
27

Davy Klaassen heeft totaal geen interesse in een transfer naar SSC Napoli. De Ajax-aanvoerder heeft zijn zinnen gezet op een langer verblijf in Amsterdam, vertelt hij deze week aan Ajax Life. 

Napoli, momenteel de nummer twee van de Serie A, wordt door Italiaanse media al maandenlang genoemd als mogelijke nieuwe werkgever voor Klaassen. Op de vraag of de Oranje-international na de zomer mogelijk te bewonderen is in het blauw-wit van de grootmacht, luidt het antwoord: "Dat ga ik zeker niet."

"Laat ik het zo zeggen: ik wil blijven", vervolgt Klaassen (23). "Je weet uiteindelijk nooit wat er gebeurt. Ik kan wel ruzie krijgen met de club, bijvoorbeeld. Dat ligt zeker niet voor de hand, maar met honderd procent zekerheid zeggen dat je blijft, kan niet."

De rechtspoot durft dan ook zéker niet te stellen dat hij zijn hele carrière wellicht in de Arena actief blijft. "Er gaat misschien wel een moment komen dat ik denk: ik wil iets anders, hogerop. Uiteindelijk wil ik ook voor mezelf het hoogst haalbare bereiken. Maar ik heb geen haast, ga Ajax zeker niet zomaar verlaten."