Pochettino wil kunstje herhalen: Sir Alex Ferguson is een speciaal persoon

Pochettino wil kunstje herhalen: "Sir Alex Ferguson is een speciaal persoon"

30-04-2016 17:36

Mauricio Pochettino gelooft in eenzelfde carrière als Sir Alex Ferguson. De succestrainer van Tottenham Hotspur presteert indrukwekkend met de Londense club en ziet zichzelf nog wel langer aan het roer staan bij de huidige nummer twee van de Premier League.

De Argentijn, die aangaf aan te blijven als hoofdtrainer bij Spursspiegelt zich nu aan Sir Alex Ferguson. De voormalig trainer van Manchester United stond maar liefst 26 jaar aan het roer bij The Mancunians en Pochettino hoopt dat kunstje nu bij Tottenham te herhalen. "Waarom niet?", aldus de trainer, geciteerd door Sky Sports. "Sir Alex Ferguson is een speciaal persoon. Hij kreeg de kans om zich tot legende te kronen bij United. Ik denk dat ook wij speciaal zijn en we dat hier samen kunnen doen."

Pochettino voelt zich op zijn plek in Londen. "Deze club is speciaal. Ik voel de liefde al vanaf het begin. Ik ben blij dat ik hier mag zijn en hopelijk behalen we grote successen. Ik wil hier om een aantal redenen blijven. Tottenham heeft ongelooflijk veel potentie. Na twee jaar hebben we een ontzettende goede groep gebouwd."